Útvonalunk

A Térkép Magyarország-Románia-Bulgária-Törökország-Irán-Pakisztán-India-Sri Lanka-Thaiföld-Myanmar-Thaiföld-Malajzia-Brunei-Malajzia-Szingapúr-Indonézia-Ausztrália-Egyesült Arab Emírségek-Egyesült Királyság-Magyarország.

Erre járunk

2013. március 11-én hazaértem, fél évvel később Amanda is.
A Google szerint kb. 69000 km-t utaztam összesen.

Erre jártunk

2011
jún. 1.
 
Budapest
jún. 1.
 
Biharkeresztes
jún. 3.
 
Bukarest
jún. 4.
 
Tulcea
jún. 6.
 
Sfantu Gheorghe
jún. 9.
 
Vama Veche
jún. 11.
 
Burgas
jún. 14.
 
Istanbul
jún. 19.
 
Antalya
jún. 21.
 
Kabak
jún. 24.
 
Antalya
jún. 27.
 
Olympos
jún. 28.
 
Konya
júl. 1.
 
Cappadocia
júl. 3.
 
Sivas
júl. 4.
 
Kars
júl. 6.
 
Dogubayazit
júl. 7.
 
Gevaş
júl. 8.
 
Maku
júl. 9.
 
Tabriz
júl. 13.
 
Tehran
júl. 17.
 
Esfahan
júl. 20.
 
Shiraz
júl. 22.
 
Yazd
júl. 24.
 
Kerman & Kaluts
júl. 26.
 
Baluchistan
júl. 28.
 
Islamabad
júl. 30.
 
Lahore
aug. 1.
 
Amritsar
aug. 3.
 
McLeod Ganj
aug. 7.
 
Vashist (Manali)
aug. 13.
 
Chandigarh
aug. 15.
 
Dehra Dun
aug. 16.
 
Vipassana course
aug. 26.
 
Rishikesh
sep. 2.
 
Delhi
sep. 7.
 
Agra
sep. 10.
 
Mumbai
sep. 12.
 
Vagator
sep. 21.
 
Palolem
okt. 18.
 
Kovalam
okt. 25.
 
Kochi
okt. 27.
 
Bangalore
nov. 1.
 
Chennai
nov. 2.
 
Colombo
nov. 4.
 
Hikkaduwa
nov. 12.
 
Kandy
nov. 15.
 
Colombo
nov. 18.
 
Pattaya
nov. 22.
 
Bangkok
nov. 23.
 
Kanchanaburi
nov. 28.
 
Bangkok
dec. 4.
 
Yangon
dec. 7.
 
Nyaung U
dec. 9.
 
Nyaungshwe
dec. 12.
 
Kalaw
dec. 15.
 
Bangkok
dec. 20.
 
Kamala
dec. 25.
 
Bang Tao
2012
jan. 15.
 
Penang
jan. 18.
 
Bang Tao
ápr. 7.
 
Ton Sai Beach
ápr. 13.
 
Mueang Krabi
ápr. 14.
 
Pantai Cenang (Lankawi)
ápr. 22.
 
Georgetown (Penang)
ápr. 29.
 
Ipoh
ápr. 30.
 
Tanah Rata
máj. 4.
 
Perhentian islands
máj. 12.
 
Kuala Lumpur
máj. 16.
 
(Budapest)
máj. 24.
 
Kuala Lumpur
máj. 25.
 
Singapore
máj. 26.
 
Kuching
jún. 5.
 
Miri
jún. 11.
 
Mulu
jún. 16.
 
Miri
jún. 17.
 
Bandar Seri Bagawan
jún. 19.
 
Kota Kinabalu
jún. 21.
 
Sandakan
jún. 25.
 
Kota Kinabalu
jún. 30.
 
Kuala Lumpur
júl. 4.
 
Melaka
júl. 11.
 
Johor Bahru
júl. 14.
 
Singapore
júl. 15.
 
Jakarta
júl. 20.
 
Yogyakarta
júl. 25.
 
Bromo-Ijen vulkántúra
júl. 27.
 
Lovina
sep. 1.
 
Singgigi
sep. 2.
 
Gili Trawangan
sep. 6.
 
Kuta
sep. 12.
 
Darwin
sep. 18.
 
Katherine
sep. 19.
 
Daly Waters
sep. 20.
 
Mount Isa
sep. 21.
 
Mount Garnet
sep. 22.
 
Cairns
2013
feb. 11.
 
Townsville
feb. 14.
 
Brisbane
feb. 17.
 
Melbourne
feb. 23.
 
Sydney
feb. 27.
 
Dubai
már. 3.
 
London
már. 11.
 
Budapest

Kopottas Targonca 2012

If you don't understand this site please check the English version.

Pár alapvető információ:

2011. június elsején gondoltunk egyet, nyakunkba vettük a hátizsákunkat és elindultunk keletre. Eddig úgy tűnik, jó döntés volt :)

Ezek vagyunk mi

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Good guy goes to heaven, bad guy goes to Pattaya

2012.01.09. 04:36 vdavid

Kilátás Scott erkélyéről

"A jó fiú a Mennybe jut, a rossz fiú Pattayára" - így hirdeti magát Thaiföld egyik leghíresebb, és a legtöbb "világi szórakozását" nyújtó városa, Pattaya - nem véletlenül. A bangkoki reptérről mindössze két órányi buszozásra lévő kis szelet Paradicsom (vagy pokol?) gyönyörű tengerpartjával, fergeteges éjszakai életével, megszámlálhatatlan go-go bárjával, prostituáltjával és párt kereső thai nőjével várja az egyedülálló férfiakat. A látvány nagyon vicces: bármerre nézel, ötvenes fehér férfiakat látsz huszonkevés éves thai nőkkel az oldalukon, közben pedig mindenhol bikinis thai lányok hívogatnak masszázsszalonokba a jellegzetes "Mássssssszzáááááá?" kulcsszóval, sipító hangon előadva. Ugyanis Thaiföldön a nők és a férfiak aránya 70-30. Ez nem tudom, hogyan alakult így, de ha meggondolod, emiatt matematikailag lehetetlen, hogy minden thai nő találjon magának férjet az országon belül (sőt, a felének nem jut!), ezért gyakorlatilag rá vannak kényszerülve, hogy rábukjanak a tömött zsebű fehér turistákra, akik ezt nagy örömmel ki is használják - na nem mindig a rossz értelemben: igen gyakran látni félvér gyerekeket és hosszú ideje együtt élő vegyes szülőket.

Ami még igen jellemző a városra, az az orosz turisták garmadája. Nekem ez kevésbé volt meglepő, hiszen Goa és Srí Lanka is tele volt orosz turistacsoportokkal, de azért mindig elképedek, amikor Thaiföldön mászkálok és azt látom, egyes utcákon több a cirill betűs felirat, mint a thai vagy a latin. Szóval tele van minden oroszokkal, akik egész nap vedelik a vodkát, és ahogy hallottam, egyáltalán nem vegyülnek a helyiekkel vagy bárki mással.

A kivétel Andrej és Mása, akiknél laktam. CouchSurfingen találkoztunk, és ők is hasonló trippet csinálnak, mint az enyém: Portugáliából indultak stoppal, és Törökországon, Grúzián, Kazahsztánon, Kínán és Laoszon keresztül jutottok el Thaiföldre, még nálam is kevesebb pénzből, 3 hónap alatt. Most Pattayán élnek és szereztek valami munkát, ahol orosz turistákat kell navigálni mindenfelé. Andrej igazi életművész, jól beszél oroszul, spanyolul, portugálul, héberül és persze angolul; a célja neki is az, hogy eljusson Új-Zélandig, és még tovább: tovább akar menni Dél-, majd Észak-Amerikába, és úgy haza Portugáliába. Mása vagy vele megy, vagy nem, de ezt nem tudjuk meg, mert az ő blogjuk csak oroszul van.

Andrej és Mása

Ami még érdekes Pattayában a lányokon és az oroszokon kívül, az a shemale-ek aránya. A shemale-ek ugye azok, akik biológiailag férfinek születtek, de aztán mégis inkább a férfiakat szeretik (még ők is basszus, nem elég az a 70-30%!), és nőnek öltöznek, hosszú a hajuk és ha van elég pénzük, sokan átoperáltatják magukat nővé (ami Thaiföldön egyébként olcsó, 1-2M Ft). Bár mielőtt idejöttem, mindenki féltett, hogy véletlenül kukiba nyúlok, de valójában legtöbbjüket nagyon könnyű megismerni: széles állkapocs, széles csípő, rengeteg smink, mély hang. De persze azért van néhány ember, akikről nem tudtam eldönteni, ezekkel inkább óvatos voltam :)

A transzvesztitákat országszerte elfogadják: sok fiú már gyerekkorban, 8-10 évesen úgy érzi, hogy lányruhában akar járni, és ezt sok családban rájuk hagyják. Ezáltal gyakorlatilag itt van egy "harmadik nem", a shemale-ek neme, akik egy része tökéletesen beilleszkedik a társadalomba, bolti eladó stb. Való igaz, sokan dolgoznak közülük a szexiparban, illetve a legveszélyesebb bandák, balhés arcok is általában közülük kerülnek ki, állítólag. Az átlagnál sokkal jobban beszélnek angolul, és soha nem buknak lányokra (sorry, csajok).

Guy club
Scott

Ja igen, röviden mesélnék még Scottról, akivel szintén CouchSurfingen ismertem meg. Scott egy nagy kamugép (igazából nem is Scottnak hívják, de nem tudom, mi az igazi neve), és az a foglalkozása, hogy van Kandában egy cége, ami eltartja, ő meg Pattayán él, bérel egy egyszobás lakást egy tengerparti csillivilli toronyház huszonhatodik emeletén, ahol thai nőket dug meg. Naponta legalább egyet, de amikor megismertem, aznap éppen hármat. Scott nem szép, de tapasztalt, barátai nincsenek, de az életét mégis millió férfi irigyli. Az élete szerintem viszonylag monoton - már sok éve ugyanezt nyomja - de élvezetekben gazdag. Nagyon érdekes volt egy ilyen példát látni, ha öreg leszek, kopasz és csalódott a világban, akkor majd én is csinálok egy céget kanadában és megdugok hatszázhuszonhárom thai nőt naponta - de jelenleg inkább csak egy érdekes színfoltja volt a világnak, akit pár együtt töltött nap és némi beszélgetés után nem igazán irigylem - én nagyon hamar megunnám ezt a fajta életet.

Végül egy kis videó Pattayáról, amit nem én csináltam - kicsit hosszú és lassú, de a zene jó alatta:

komment

Címkék: pattaya videó transzvesztita thaiföld shemale scott couchsurfing átoperált

A bejegyzés trackback címe:

https://kt.blog.hu/api/trackback/id/tr523526417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geraz 2012.01.09. 09:24:58

Nagy igazsagokat irtal meg, en thaifoldon elek 6 eve, es abszolut igy van, pattaya mar csak egy ilyen hely...

Ki lehet jonni kispenzbol de luxus eletet is lehet elni ha van mibol, igazabol azon mulik ki mire vagyik, mennyi a penze. El lehet elni naponta 3 dollarbol vagy el lehet kolteni 3ezret egy mozdulattal... Akinek van egy kis esze meg szerencseje az kikoltozik es belo vmi netes melot...

Sok a lehetoseg kinn, de nemsok olyan ember lattam aki nem bir magaval, altalaban a nagy szabadsag miatt elkoltik az osszes penzuket es utana menni kell vissza europaba ujra penzt csinalni :)

geraz 2012.01.09. 09:27:03

Bocs, elirtam a veget, nemsok olyan ember lattam aki bir magaval :)

Ui: Amugy a Scott embered az nagyon tipikus, van ilyenbol millio egy, az tuti...

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2012.01.09. 10:06:10

Ez a Scot srác szimpatikus nekem :D

Rézfaszú 2012.01.09. 10:37:40

Ez a Scott-féle mentalitás tényleg tipikus arrafelé. Gazdag nyugati odaköltözik és thai lányokat dug naphosszat. Feltölti a netre és ezen élvezkedik.
Meg a milliónyi orosz és más idióta külföldi... ez is kiábrándító volt nekem.
Embernek maradni ott elég nehéz, szerencsére Thaiföld nem csak Pattaya-ból áll.

elkoltozott. 2012.01.09. 10:37:58

Annyit tennék hozzá a bloghoz ( amit kis utánna olvasással te is megtehettél volna) hogya shemalek általában nem önszántukból lesznek shemalek. Tudtommal Thaiföldön nincsen nyugdíj és a hagyomány szerint a legkisebb lány gyerekek tartják el a családot, ebböl kifolyólag ha egy családban pl csak fiú születik akkor a legkisebbet helyből lánynak nevelik, hogy legyen aki eltartsa a szülőket öregkorukban.
Shemalek legtöbbje nem prostiként dolgozik hanem teljesen "hétköznapi női" munkát végez.
Persze ezen a területen (prostituáltság) koncentrálódnak hiszen ez a legjobb pénzkereseti lehetőség ott a relatív tanulatlan, szegény családok esetében.

Ez a Scott meg remélem valami nemibetegségben fog elpusztúlni. Milyen életcél már az hogy napi X nőt megdugjon pénzért..Azért ez sokat mond el róla.

Szeretem az ázsiai nőket..vannak kifejezetten szép lányok.. de bezzeg mikor én voltam kint nem sok igazán jót láttam ( Bangkok, Phuket, Chiang Mai).
Szoval én többet vártam ezen a téren..

Spiritmonger 2012.01.09. 10:56:41

Scott tud élni, ez a fajta életmód nagyon szimpi nekem, asszem, már tudom, mire gyúrjak. Ez a naponta más thai lány nagyon jól hangzik, egyáltalán nem unalmasnak

elkoltozott. 2012.01.09. 11:04:18

spirit nem igazán értem ezt.. Az az életmód tetszik neked hogy napi 2 3 kurvát megdugj a pénzedért?:)) Ezt itt is megteheted ha van napi szinten 10-30000 HUF-od. Kérdés mi értelme? Talán pár napig lehetne élvezni...
Gondolom még életedben nem voltál Thaiföldön sem...de ha mennél biztos Pattaya lenne a célirány..
Az a gond hogy a jobb nőket ott is meg kell fizetni...a bárokban táncoló meg hivogató nőktől meg isten ments. Olcsó húsnak híg a leve..

Ja és beleolvasva a blogba..felületes már már értelmetlen, nem sok hasznos infó van benne.. van még mit tanulni.

vdavid 2012.01.09. 11:15:38

Bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam: Scott a netről szedi a nőit, nem fizet senkinek semmit (nem is költ sokat, kb. havi 200-250e ft a teljes költségvetése, erről beszéltünk egész sokat), és tanúsítom, hogy nagyon jófajta nőket dug meg ingyen :)

Cook kapitány 2012.01.09. 11:20:12

Ezt a 70-30-as ivararány marhaságot honnan szedted? Nem volt gyanús, hogy utánnanézz, mielőtt leírod?

en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Thailand

vdavid 2012.01.09. 11:20:57

@elkoltozott.: A blog szerintem is felületes - és ezt én se szeretem benne, - de ez azért van, mert gyökér vagyok ahhoz, hogy rendes kulturális mélységet vigyek bele. Such is life.

Nazareus 2012.01.09. 12:03:59

@mchami: Ko Chang is jó hely, bár már az is turistás lett. Nekem az északi részek is tetszettek, Chiang Rai föleg. De Udon is tetszett a maga kisvárosi hangulatával.

@elkoltozott.: Van némi különbség a magyar (európai) és a thai kurvák között. A thai-ok sokkal öszintébbek, nyiltabbak és barátságosabbak. Az átlagos thai kurva nem csak a pénzért megy el veled, hanem benne van a remény is, hogy akár hosszú távú pasit is szerez magának - azaz (szinte) bármelyik kurva hosszútávú barátnöd is lehet - ha akarod. A magyaroknál ez a lehetöséged nincs meg.

Sadist 2012.01.09. 12:17:35

@elkoltozott.: Mert mi baj van azzal, hogy naponta dugja a csajokat? Ha van rá lehetősége és élvezi is, akkor miért ne csinálja? Neked mi célod van az életben? Dolgozni 67 éves korodig, hogy eltarts egy nőt, meg egy, esetleg két gyereket?

Creatura 2012.01.09. 12:26:32

Életem meghatározó élménye volt amikor 8 barátommal,csak fiúk, kimentünk 3 hétre Thaiföldre.Ebből kettőt Pattayán húztunk le, mint szimpla szexturisták, egyet pedig egy varázslatos kis szigeten.
Béreltünk terepjárót (ott mindenki ezzel rohangál), és esténkét a platón , párnákon ücsörögve élveztük a város pezsgését.Mindenhol bárok, kupik, hatalmas forgalom, de amerre nézel mosolygós lányok integetnek vissza, csak állj meg egy percre.Ittuk a platón,menet közben a bacardit, lime-al, közben szívtuk a jointot, és azt éreztem,hogy soha életemben nem voltam még ilyen szabad.Mi a fenének kell nekem vissza jönni?Nincsenek rá józan érvek.A szállás is cool volt, béreltünk a villaparkban egy házat, úszómedencével, csak a kertész nézett be reggel, és kértünk pár naponta takarítást.A lányok nagyon kedvesek, és nőiesen közelednek,nincsen bennük semmi agresszív lehúzás, a keleti nők diszkrét bája

Nathalka 2012.01.09. 12:38:46

Ajajj Béla, vigyázz, mert felületes vagy:) Inkább itthon írnád ki a lexikonból a pontos infókat az élménybeszámoló helyett.

Creatura 2012.01.09. 12:42:07

folyt.

..diszkrét bája teljesen elveszi az üzleti érzést az ismerkedésben.

Egy egész éjszakára 1000-2000bathot kérnek, de ezt is finoman, ez amolyan ajándék.Én nem vagyok oda a thai lányokért, de a srácok szerint is inkább az egzotikumuk az édes, szexben bármelyik magyar csaj jobb volt.
Érdekes,hogy happy masszázst elég nehezen találtunk a sok kupi között, de ezt is sikerült megoldani végül.
Az ételeik nagyon változatosak,rengeteg benne a zöldség, amit komolyan kell venni az a csípős dolgok, hna azok tényleg csípősek tudnak lenni.
Diszkó, olyan zenét nyomtak, feka rapperekkel, hogy csak néztem ki a fejemből,ilyen van?Igen,nagyon komolyan megadják a módját.Talán Lucifer volt a hely neve,amit rendszeresebben látogattunk.A pia árak nagyjából mint nálunk.Kicsit szokatlan lesz mindenkinek,ahogyan működik ott a csajozás.:) Nekem konkrétan oda jött egy lány, egy szál virággal, és megkérdezte,hogy egyedül vagyok e.:) Így kb 10 percig voltam aznap este szingli.De lemaradtam,mert kedves barátomhoz egyszerre mindjárt két lány ment oda, tehát aki itt nem talál Nőt...
A tengerpart amúgy elég tré, aki szépet akar látni annak utaznia kell pár órát a szigetekhez, na ott tényleg olyan mint a baunty reklámban,csak ott már nincsen annyi csaj.Tehát oda is érdemes elmenni, de csak a túra végén,ha már a regenerálódás a cél, nem pedig a bulizás.

Barátnővel menni Thaiföldre senkinek sem ajánlanám,de komolyan.Ezredét nem kapod meg annak a hangulatnak, amit érezhetsz, ha barátaiddal mész oda egy kis rosszalkodásra, kikapcsolódásra.Nem kell feltétlenül csajozni, de azt nem hagyhatod ki,hogy lásd milyen lenne amikor Tiéd az egész világ! :)

Logan Grimnar 2012.01.09. 15:40:46

@Nazareus: elkoltozottnek írt válaszod teljesen fedi a valóságot. De hát ezt csak az tudja megérteni, aki már járt ott.

Nazareus 2012.01.09. 15:45:18

@Logan Grimnar: :) Hát igen, ez igy van. És nem csak Pattayán érdemes járni, hanem kevésbé turistás részen is - bár ilyet már nem könnyü találni Thaiföldön. Érdemes átmenni Burmába vagy Laoszba is, azok még érintetlenebb helyek.

petimegmondja 2012.01.09. 16:37:17

Sok a marhaság, főleg a hozzászólásokban a ladyboy-okról. Az igaz, hogy a katoey-k kb. a harmadik nemnek tartják magukat és egy részük transznemű, tehát át szeretné operáltatni magát, de lassan beleivódhatna a köztudatba, hogy a homoszexualitás genetikai alapú és nem nevelhető bele a gyerekekbe. Valaki vagy gyárilag a fiúkhoz vonzódik, vagy max hagyja magát, de a preferenciája nem változik meg.
A ladyboyok tehát egyszerűen melegek, akik női ruhában járnak.

A buddhista thaiföldön sok-sok száz éve toleránsan kezelik a melegeket és sosem konfrontálódtak a homofób mózesi törvényekkel, így az a kultúrájuk részévé sem vált.

Persze Thaiföldön sem ujjong a legtöbb apuka, amikor rájön, hogy kisfia inkább a babát preferálja mint a matchboxot, úgyhogy az egy nagyvárosi legenda, hogy a legkisebb tököst lánynak nevelik nyugdíjpótléknak. A fiúk hazaviszik az asszonyt, az meg a szokásjognak megfelelően ellátja az apóst is, anyóst is.

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2012.01.11. 08:03:29

Pina van, egyből jönnek a kommentek. Milyen a látogatási statisztika? Kiugró a mai komment? :)

vdavid 2012.01.11. 09:01:24

Jaja, de mondjuk az is rásegíthetett, hogy kinn volt a cikk az index címlapon ajánlóban

zozoka74 2012.03.11. 11:15:20

@geraz: Szia Geraz!Léci írd meg mennyiből lehet kijönni havonta Thaiföldön szerény körülmények között,szállással eggyütt, mert én is kiszeretnék költözni!

vdavid 2012.03.12. 07:27:29

Százezer ft/hó én azt mondanám. Lakás- és motorbérléssel, kajával. _Szerény_ körülmények között.
süti beállítások módosítása